In 2017 ben ik afgestudeerd als logopedist, waarna ik in 2018 ben gaan werken bij Logopedie Oost. Geen dag is voor mij hetzelfde, elke hulpvraag is anders en dit maakt mijn werk zo leuk! Als logopedist help ik cliënten van alle leeftijden op het gebied van communicatie. Ik ben bevlogen om in mijn rol als logopedist de zorg te bieden die u of uw kind nodig heeft en om daarbij te zoeken naar de juiste behandelmethode. In mijn werk kan ik mijn creativiteit uiten in de behandelingen gericht op spraak, taal, spelling, lezen en afwijkende mondgewoonten.

In mijn vrije tijd zing ik graag, vanuit hier is mijn interesse voor de stem en eventuele problematieken rondom de stem gewekt. Omdat ik nieuwsgierig ben naar de wetenschappelijke verdieping in taalstoornissen, zoals dyslexie, taalontwikkelingsstoornissen en afasie heb ik naast de opleiding logopedie ook de opleiding taalwetenschap aan de Rijksuniversiteit Groningen gevolgd. Waarop ik in 2016 mijn master Neurolinguïstiek heb mogen behalen. Daarnaast heb ik verschillende cursussen op het gebied van afwijkende mondgewoontes en schisis gevolgd.

Tot ziens in de praktijk!

Afgestudeerd als

  • 2017 Logopedist (Hogeschool Groningen)
  • Opleiding Taalwetenschappen (Universiteit Groningen)
  • Master Neurolinguïstiek (Universiteit Groningen)

Aandachtsgebieden

Zorg aan kinderen met lees- en spellingsproblemen, de behandeling van een taalontwikkelingsstoornis (TOS), Metaphon (behandeling van fonologische problemen bij kinderen), ‘taal in blokjes’ een methode voor dyslexiebehandeling, logopedie bij meertaligheid, stemproblemen bij kinderen en volwassenen.

Aangesloten bij de beroepsvereniging

  • Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF)

.

Edith Tiethof

Omdat mee kunnen doen belangrijk is

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat

Neem contact op