Sinds juni 2016 werk ik met veel plezier als logopediste voor Logopediepraktijk Losser. Als logopedist werk ik niet alleen vanuit onze praktijk, maar ook op verschillende basisscholen in Losser en Overdinkel. Ik behandel vanuit daar zowel kinderen als volwassenen met vragen op het gebied van: spraak, taal, stem, ademhaling, afwijkende mondgewoonten, lezen en spelling.

Onze Logopediepraktijk is zorgpartner van KIDSclinic in de overtuiging dat we door deze samenwerking kinderen met specifieke vraagstukken beter kunnen helpen. Door de korte lijnen en de prettige samenwerking met de samenwerkingspartners binnen KIDSclinic, ouders, jeugdartsen, leerkrachten, intern begeleiders en verwijzers laten de kinderen veelal snel een mooie vooruitgang zien. Openheid, eerlijkheid, plezier en hard werken staan centraal gedurende de behandelingen.

Afgestudeerd als

  • Logopediste (Hogeschool Windesheim Zwolle)

Aandachtsgebieden

Gebarentaal, interactief voorlezen, logopedie en tandheelkunde (oftewel oromyofunctionele therapie), fonologische articulatiestoornissen (Hodson & Paden en Metaphon)

Aangesloten bij de beroepsvereniging

  • Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie

Mede lid van

De Kwaliteitskring in Hengelo – Borne


.

Edith Tiethof

Omdat mee kunnen doen belangrijk is

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat

Neem contact op