Wil je met en voor jouw kind werken aan een gezond gewicht?

Wij helpen jou en je gezin!

Middels het Cool2BFit programma ondersteunen we je kind en jou als ouder(s), bij het bereiken van een gezonde manier van leven en daarbij behorend gewicht. Het programma wordt verzorgd door een team van zorgprofessionals, denk hierbij aan een (kinder)diëtist, kinderfysiotherapeut, een coach en een sportinstructeur. Immers je fit, zelfverzekerd en lekker voelen bereik je niet alleen door goede voeding of voldoende beweging. Het is een combinatie van meerdere factoren.

Meer weten?

N.B. We hebben Cool2BFit programma’s in Oldenzaal en Losser. In Enschede verzorgt ons kinderteam een soort gelijk programma onder de naam CoolFittKidsz.

Edith Tiethof

Omdat mee kunnen doen belangrijk is

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat

Neem contact op